TasteBuddies – it’s all about taste

TasteBuddies er funderet i vine og delikatesser der smager af noget. :(:

Målet er at gøre det nemmere for den enkelte:

  1. At vælge de vine de kan lide hver gang – vine der smager af noget og er nemme at drikke
  2. At finde vine til en god pris – vine der smager af mere end de koster
  3. At spare tid i køkkenet – uden at gå på kompromis med kvaliteten
  4. At finde inspiration til måltider der smager af noget

Navnet kan deles op i tre

Taste: det handler kun om smagsoplevelser

TasteBud: vi er heldigvis ikke alle ens, og over tid vil vi søge at profilere dig ud fra dine smagsløg, og dermed levere smagsoplevelser der rammer plet hver gang

Buddies: vi vil gerne skabe en kreds af Buddies, der deler passionen for mad & vin der smager af noget – produkter der smager af mere end de koster og hvor man sidder tilbage med et smil på læben efter at have smagt dem.

Vi henvender os til dig der sætter pris på den gode smag og ikke er bange for at prøve nyt – og søger smagsoplevelser, der ikke behøver at koste en bondegård. Og ikke kræver en universitetsuddannelse at drikke.

Målet er at bygge en kreds af Buddies, der løbende vil være med til at anbefale både nye vine og nye delikatesser til sortimentet. Vi skal ikke være noget for alle, men meget for en mindre kreds.

Vinene

Vi håndplukker vine der har en vis fylde, er tørre, har bløde tanniner og typisk har fået fad. Det er vine som jeg selv kan lide dem, og vine der kommer fra hele verden. Du kan finde Pinot fra USA, Østrig og Frankrig. Cabernet fra Portugal, USA, Spanien, Italien og Sydafrika. Chardonnay fra Sydafrika, Frankrig, Østrig, USA og Portugal. Og selvfølgelig vine fra Ribera del Duero, Toro, Jumilla, Toscana, Piemonte i forskellige afskygninger.

Og vine lavet på druer du kender: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Tempranillo og Shiraz – men også druer du måske aldrig har smagt som: Callet, Albillo, Xarello, Pinotage og Albarino. Selvom det er vine med de samme karakteristika, er smagen med et twist, fra de druer de er lavet på og de områder de kommer fra. Alt sammen vine der smager af mere end de koster.

Du vil ikke finde tyndbenede eller sure vine, marmeladevine eller de gængse supermarkedsvine til langt under 50 kr.

Dette er omvendt heller ikke en ”klub” for personer der primært drikker vine til 1.000 kr. flasken. Den målgruppe er der virksomheder, der er langt mere kompetente til at servicere. Målet er tværtimod at finde vine af høj kvalitet, til penge der er til at betale.

TasteBuddies er for dig der sætter pris på fylde og smag. Du kan forvente at finde vine i prislejet 80-300 kr. Vi leverer vine til hverdag og fest. Vi vil ikke levere de billigste vine, men vine hvor du får mest for dine penge. Og ikke vine hvor du konstant loves 50-70% i rabat – men derimod vine der også er til at betale, selvom de ikke er på tilbud.

Hvis du køber ind på TasteBuddies, ved du, at du med stor sandsynlighed kan lide alle vine, og derfor blot skal vælge de vine du allerbedst kan lide, eller de nye druer du har lyst til at smage.

Sortimentet udvides i takt med at vi sammen finder nye vine der smager af noget.

TasteBuddies Delikatesserne

Vores delikatesser er alle håndplukkede smagsoplevelser – et smalt sortiment der løbende udvides i takt med at der kommer input fra vores Buddies. Til at begynde med vil du bl.a. finde kongen af skinker: jamon Iberico: spansk sortfodsskinke, pølser lavet på sortfodssvin, spanske oste, olivenolie, mandler og oliven.  Og ikke mindst saucer af høj høj klasse.

Vi taler saucer med fuld fokus på Umami og den gode smag. Saucer der er kogt ind på ben og grøntsager i 48 timer. Saucer uden tilsætningsstoffer. Kun monteret med smør eller tilsat piskefløde alt efter den enkelte sauce. Vi taler om en kvalitet der normalt serveres på toprestauranter og med en smag der vil forkæle dine smagsløg. Alt du skal gøre er at varme den.

Til at begynde med kan du vælge mellem følgende saucer

Okseglace

Kongen af saucer til din bøf – kogt ind til den rene nydelse – monteret med smør

Pebersauce

Kogt ind på okse- og kalveben, tilsat Madagascarpeber – monteret med smør

Morkelsauce

Kogt ind på kyllingeben, tilsat morkler og piskefløde

Brun Sauce

Kogt ind på svineben, tilsat piskefløde (smager som vor mor lavede den)

Andesauce

Kogt ind på andeben, tilsat piskefløde (et sikkert hit juleaften blandt små og store)

Senere kommer der bl.a. bøffer samt delikatesser fra Italien, Frankrig og Danmark.

Kort om mig

Jeg er født og opvokset i Slagelse med en slagterkniv i hånden. Flyttede til København og tog en cand.merc. på Handelshøjskolen.

Har gennem de sidste 20 år arbejdet som direktør for forskellige virksomheder indenfor reklame og marketing, og har gennem årene været privilegeret at kunnet rejse og smage på vine og delikatesser i mange lande.

Det er denne interesse for mad, drikke og markedsføring jeg tager med ind i TasteBuddies, med det mål at skabe et forum for ligesindede Buddies der deler interessen for og nysgerrigheden for smagsoplevelser af høj kvalitet.