Vin til fester

Vin til fester

Skal konfirmationen eller festen holdes hjemme i år?

Lad TasteBuddies sørge for at vinen er en sikker succes til festen. Vi garanterer vine der smager af noget og er til at betale. I bestiller så der er vin nok og det I ikke drikker til festen, kan I trygt levere tilbage. Ring til mig på 4072 7471 og få en snak og et godt tilbud til den store dag.

Smag på vinene inden I køber

Vil I smage vinene inden festen, så kom forbi lageret i København. 
Så trækker vi de enkelte flasker op og smager på dem.

Bor I udenfor København, kan I bestille prøver på de relevante
flasker til en test-pris,  og smage dem derhjemme. Eneste krav er at I bestiller og betaler for min. 24 flasker.

Returnér de flasker I har købt for meget

En vellykket fest er fyldt med god smag - vel at mærke uden man løber tør. Vi gør det nemmere at planlægge. I kan nemlig returnere de flasker I ikke bruger. Der betales altså kun for det antal der bliver drukket og I risikerer ikke at løbe tør for vin.

Hvordan fungerer det i praksis?

I køber f.eks. 80 flasker - en blanding af rød, hvid og bobler. Jeg fakturerer beløbet ved levering.

I drikker kun de 60 flasker, og returnerer 20 flasker. Jeg krediterer og overfører det faktiske beløb for de flasker der er tilbage. TasteBuddies betaler fragten. Vi aftaler hvordan de skal sendes retur.

Hvordan kommer I videre? 

Ring til mig på Tlf. 4072 7471 og få en snak om vine til de enkelte retter i Jeres menu og et godt tilbud til festen.

Til en festlig lejlighed med mange mennesker, gælder det om at finde vine som I selv sætter pris på, vine der passer til maden og dernæst vine som er nemme at drikke for de fleste gæster.

De Bedste Hilsner 

Bent Klenke Christensen

Smagskøbmand
TasteBuddies

Ps
Mangler I en mundret delikatesse til receptionen? Så har vi verdens bedste skinke: sortfodsskinken. Det er lige så tænderne løber i vand og så er den usædvanligt flot præsenteret. Med både holder og kniv. En starter snack folk vil huske.

Om TasteBuddies
Vi har et populært  udvalg af rød, hvid- og rosevin - og naturligvis bobler & garanterer vine der smager af noget. Tag en rundtur i vores udvalg www.tasteBuddies.dkDu finder både kendte druer som Chardonnay, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon, men også de mindre kendte, men ikke mindre spændende som Grillo, Albarino og Bobal. Du kan vælge fra Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, Østrig, USA, Chile og Sydafrika. Der er bobler, hvidvine, rosé vine, rødvine og dessertvine. Alle vine har god fylde, smæk på smagen og smager af mere end de koster.